(Tunggu Aku) Jakarta...


Jakarta, Batavia or Big Durian. i only visited this place once. a half-day visit in 2010, before we headed to Van Java a.k.a Bandung. it was a short visit, that didn't do much justice to the city.

a bicyle ride in the heart of the old city which carved quite a memory, particularly cruising through the 'macet' and the drama, starred by my diva friend. haha. other than, a short visit to the usual - Tanah Abang, plaza indonesia for a hard rock cafe merchandise, and a short bajaj ride at the back alley of jakarta to and from the Kebun Kacang market, for a rawon-sachet shopping and a hot afternoon visit to Mini Indonesia.

we are going back to the Big Durian soon!

Comments

  1. owhhh, I miss Jakarta..biarlah orang kata macam2 about this place tapi tak tahu kenapa saya suka sgt dengan setiap inci kota ini hehehe..

    *tak singgah pasar antik?

    ReplyDelete
  2. hehe. tengah merangka perjalanan neh. ingat nak try hidden tour. but tengok dulu sbb x sure kekawan lain ok ke tak. anyway...pasar antik tu area mana?

    ReplyDelete
  3. hidden tour?wow, best tu..sgt rekeman kalau nak try..tapi kalu nak buat ambil full day lah..macam saya haritu 1/2 day aje, rasa macam ruginya huhuhu...

    pasar antik tu di jalan surabaya, jakarta pusat..

    ReplyDelete
  4. AJ! Bila na g Jakarta ni n bila mau pulang?

    ReplyDelete
  5. hehe, mrQ a.k.a. GAIA..InsyaAllah from 18-20th October. short weekend break.

    ReplyDelete
  6. owe...lambat lagi lah ya, ingat kalau return before 5th nak order satu buku :D

    ReplyDelete
  7. hehe..dh x lama gak tu bro. anyway lemme know if need anythin. btw.. where u going after this? xde bekpek lagi kah?

    ReplyDelete
  8. thn ni mungkin dekat2 ni je, redo bromo (yg tak terbuat2 lagi tuh) atau ke Chiang Khan di Thai tapi blom plan sangat lagi pun

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts