Jul 17, 2013

going Kathmandu ! (part 0.1)

Insya Allah
tade aral melintang, my ultimate trip - Kathmandu, bakal di realisasikan...or di monetized...bak kate orang2 subsurface. hehe.

bile tu? --- Nov13.
berapa lama? - 8 hari
buat ape? - Insya Allah, nak cover kathmandu, pokhara and short trekking around annapurna region. tak larat and tak nak ambil risiko pergi cover ABC or Langtang Valley cam Udey buat tu...maklumlah..sebab aku bukan hardcore hikers and pegi pulak sendiri2...plus may be nak kena jaga orang2 rombongan pulak.

tapi...teket tak beli lagi neh. hahaha. baru jer survey dan dapat chorum nak join. sesapa nak ikot angkat tangan!!! 

jom layan balik  video yang jadi inspirasi aku nak pegi kathmandu neh...



moga-moga perancangan ini berjalan lancar.... amiiiin...