Mar 14, 2013

Versus



ok..technically a difficult song to sing. judika memang superb bab2 lagu tinggi neh since zaman rayuan apetah tu. in fact i prefer his style vs. our own black since his voice ade husky and weight compare to black yang sekadar nyaring dan membingit telinga..hahaha.

again. lagu neh antara lagu yang sukar di bawa (oleh idol2 wannabe) ...even dah try turun 2 key..masih lagi gagal...dahla verse awal dh jadi sendu and flat sebab turun kan key.

anyway...sejak hotfm selalu pasang latest version lagu neh where judika sang with kotak band...aku sgt impress dan terasa sgtla tercabar. memang epik combination diaorg neh. lagu nih dh tinggi ..lagila tinggi diaorg pancung..adoiii... 

this performance taken from the Adu Bintang..rancangan yg femes kat tanah seberang tuh...the studio version memang best gilos..(sila buka hotfm kalau nk dengar)...and this live version not bad except kotak nye lead nye suara cam ada tenggelam sket certain part...but again..their rendition memang sangat laaaa gojess.

apa lagiii..layanzzzz