sandiwara

ayat on the face of the day

' kalau dia kata menda nih sandiwara dan lakonan semata-mata, saya cabar dia jadi pelakon utama kat lahad datu tuh!' ... 

kalau aku akan kasi title sandiwara dia tuh - hari yang bagus untuk mampus keras ...
then aku akan letak soundtrack dia lagu nora neh ----> motif tade kaitan...



hamekkk ko. otak takda ka? buat statement menjerut buntut sendiri. kan..dah satu malaysia serang ko?
aku pun sentap. budak kat opis yang memula men-tweet mocking najib bila isu neh bermula ..pun dah tergamam. seb baek ko pun tak kena saman/report polis.

YaAllah...singkat akal manusia yang berhati busuk neh. tak boleh nak beza dah.

Me - doakan keselamatan mereka yang mempertahankan negara...yang terkorban..moga Allah letakkan mereka antara yang syahid...aminn...moga isu ini selesai secepat mungkin without anymore blood spilled.

Popular Posts