defak kuasa infiniti

entry tengah marah.
palat betul c!N@ sepet main mercun kat club house. bergegar satu villa wangsamas! dah lah it's about time where almost everybody to sleep - kids etc.
bergaduh besar kat pool tadi...siap ada bawak pisau tak puas hati.

i think this is too much. after 3 tahun tade aktiviti haram cam neh..tetiba malam nih diaorg boleh buat gathering and pakat bakar mercun ramai2...

oiiii..palat! babi!
polis mari..tahu bergegas lari..siap angkut kotak2 mercun tu jejauh...nampak sangat buat keje haram.

memang haramjadah!!!!!

ko pegila main mercun kat padang titiwangsa ke apa...tak paham bahse ke duk kat condo nih ada undang2?
ke memang kaum korang tak reti hal undang2 and sensitiviti hidup bermasyarakat?

erghh..stress aku memalam neh!!!!!

Popular Posts