so ?

erghh...my laptop crash la pulak.
something wrong with the OS i guess, as bila masuk jer berpuluh-puluh dialog box kuar kata file missing la itu la inilah.
aku suspect laptop aku kena virus kot sebab tetiba ajer jadi cam tu.
konon terrer sgt. pegi la aku kononnya nak install balik XP and cuba reformat..semua tak jadi.
so now, i have to trust the people kat kedai nihla buat keje nih.
mm..x dapat bayangkan lah, idup tanpa internet and my laptop tuh.
anyway ari tu..usha laptop dell kat internet...buat configuration sendiri mmm...nampak bleh tahan.
aku calculate..dapat below RM5k utk laptop yg 512mb ram, 64 mb ATI Radeon, DVD RW etc.
configuration lebey kurang cam ibook yg aku nak ajerrrr...hehe...nak kena sambar nih.
tunggu nak apply kredit card dulu nih.
semalam pegi servis keta...ceisss..abis RM200 jugak...sebab kali nih tukar minyak gear and plus few things la....servis utk setiap 10 000 km rasanya. so it turn out, my advance cash dah berkurangan...la nih dalam poket tinggal RM100 jer...isskkk lagi 10 hari gaji nak masuk...kena guna duit emergency kat bank nih...
hehe..time nih mula lah rasa perlunya kredit card. iskkk..kalau utang HSBC settle nak ajer aku request antor kat branch msia nih mastercard graduate account aku...hehe limit ada 1500 pound...sure aku dah bley invest beli ibook.
ok..off now...sehingga jumpa lagi internet.

Popular Posts