Sakit Hati!

huh..aku betul-betul tak sangka, org yg aku pernah sanjung, pernah jadik my everything rupanya org yg stab aku balik.sejahat-jahat aku, aku takkan mengungkit.

even aku reluctant nak cerita pasal benda buruk yg dia buat kat belakang aku, sebab aku pernah sanjung dia. but dia...huh bila dah jadi lawan siap mengungkit segalanya....i thought bila jadi kawan baik or pernah jadi kawan baik, kita boleh terima dgn seadanya.

darn! i thought you were different, but you've the dark side that is darker than mine.kadang tu betullah..kawan baik nih selalunya masa ketawa ajer..bile kita berkorban untuk kebaikan dia...langsung dia x penah nak fikir atau hargai.aku rasa macam aku dah hilang respect pada dia and all of our good days dulu tu..was just dream.

i thought dia seorg yg hormat dgn pendirian aku. rupanya tidak...selama nih dia pendam ajer segalanya..bila aku dah xde depan mata...benda nihla jadik senjata untuk tikam aku balik.You!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Argh...rasa nak jadik spider-man ajer..bleh swing-swing dan tembak ngan web manusia yg mengkhianati kawan!

Popular Posts