Diuji ...

For the past few days, aku mula rasa risau dgn diri aku. Fizikal dan emosi aku tak berapa elok.
Stress....dan aku risau aku akan crack under pressure.

Firstly emosi - too many things happened for the past few days...dan semuanya betul-betul mengganggu jiwa aku.Dgn kisah kawan baik backstab nye, dgn kisah i saw my love one cried twice nye, dgn conflict with people around me nye....

Fizikal - bila terlalu stress fikirkan semua nih...aku tak tahula semalam aku start rasa sakit kat dada aku nih. Rasa macam something terbuku kat hati nih...risau aku takut sesak nafas ke apa ke lepas nih. Sebab my good friend pernah alami benda nih... i mean bile terlalu tension, dia pernah rasa sesak nafas dan sakit dada. Then doktor yg rawat dia terus point out, 'awak tgh stress nih'.

So do I...aku rasa may be sebab aku stress sgt. aku jadik cam nih. Risau aku..bile terkenang kan artikel Dr Cynthia forward ari tu..pasal stress nih bleh kasik heart attack. Hope thing get better soon. .....

Popular Posts