Terbang ...

Penat.
2 hari termasuk hari nih aku balik keje lambat giler.kuar rumah kul 7.15, balik 8 mlm.Tolak campur makan, semayang, driving, dekat 10 jam buntut aku melekat kat kerusi, mata aku duk tenung computer...satu penyiksaan aku rasakan.
Esok x tahu la camna nak buat, banyak giler keje x siap lagi, gara-gara main serah jer keje penting kat aku...kan dah kena tuh.Bos aku plak tadi trap aku ngan soalan cepu emas la pulak..then baru la perasan..ada satu lagik keje penting x siap.

Nak kena contact project team kat KL la plak...Ingat nak stay lagik lama..tapi xleh..aku x larat sgt dah..lagi pun x tau nak buat camna lagik.Nasib baik harris ada..thanks dude..u r the man. GOD bless u dude!Tensen-tensen cam nih la buat aku terfikir nak quit ajer training nih...then mulakan hidup baru..kononnya la...

Semalam dpt PP utk May, and bulan nih theme dia pasal mono. Sajer jer trigger fikiran aku nih nak jadik freelancer...Argh...terbang....bawa ku ke syurga impian.....!

Popular Posts