Memburu Drakula ...

he he..buek keje gilo sungguh ari ni.pegi opis, then e-mail la org platform. then harris pun mai keje, tetiba cakap...eh jom gi tengok wayang ..best gak.

uih..tak semena-mena drive 1 1/2 hours semata-mata nak gi nengok wayang. memula plan nak nengok Troy..but show lambat plak, kul 6.So antara shrek 2 ngan Van Helsing...kitaorg gi layan Van Helsing.

Ala..shrek still baru..sure lama lagi kat situ.Show kul 3, aku jejalan la dulu..ingat nak cari kaset meecha yg baru...last-last beli VCD Cold Mountain...x ori..tipu punya..hampeh. nantila bila orinye kuar..aku nak beli gak.

Van Helsing

Hampeh org box office tu tanya...errr duk belakang takpe? aik? tak penah plak org masuk wayang nak duduk depan..sakit kepala oooo... bolela kak...kasik seat tgh bleh?mm..seat nih pun agak tengah la...ingat lagi masa aku nengok ngan ex aku dulu, org tu tanya, nak duduk tepi ke? apa punya soalan la..ada ke nengok wayang duk tepi...lain la nak wat projek..pasal seat situ 2 ajer...masuk-masuk..tengah apanye..seat aku tepi kat lorong org lalu-lalang tu...so...bearing kepala aku 45 darjah kot..bila nengok cite tu.
pelik plak kali nih..kecoh pasal org lain x jumpa seat, aku x sedor movie dah start..xde iklan ke? xde trailer ke? iskk kedekut letrik sungguh GSC.

Tergezut aku masa Mr Hyde tu kuarkan kepala dia dari atas. Nasib baik pandai cover. he he..pada aku cite nih..okla sebab aku tak ngantuk..tapi penuh ngan kemengarutan nye..he he...

Kate tu..memang hot giler aa cite nih...Jackman pun okla..ngan sapa tu yg jadik werewolf..Will Kemp.Ie....Frankestein tu baik rupanya...then mamat saintis tu kelakor jugakla..sempat romen lagik..maklum la bukan paderi..apa punya cite la..cam hindustan..selamatkan org...then terus chenta...gadai body.

Overall movie nih average aaa. Ending plak tang sedih..kesian Kate mati terkejut ekkk? Then cite tu tak kuar lagi credit roll nye..org GSC dah bukak lampu semua...iskkk...aku bayar sampai minit terakhir roll film tu la karim

Apapun..i enjoy the movie la...he he org blanja...

Popular Posts