Penat gell...

ntahler
ari nih balik opis jer, aku rasa penat sungguh. baru je abis berita kul 8, mata aku nih dah start kuyu.maybe sebab ari nih aku rajin sgt pegi naik turun tangga opis tu. ada lift, tak nak guna, kan dah penat.esok aku ada meeting kat KLCC, ikut org jer, maklumla kita nih trainee. tu pun sebab zainal suruh gi. tapi bengkek gak, sebab wardi ngan annoying nye tanya soalan-soalan yg buat aku tak terjawab, bila dia tau aku nak pegi meeting nih. ntahla dengki ke apa? come on, dia tu senior engineer, team leader lagik, takkan la nak dengki ngan aku yg melukut tepian gantang nih. isk isk...tapi nih bukan kali pertama la aku kena ngan sacartic ( betul ke eja nih?) remarks dia, selalu, sampaikan aku pun x tau samada dia nih serius ke melawak. tapi ada la 2-3 kali, taichi dia tu buatkan aku rasa kecik ati jer ngan mamat nih.lama gak aku x borak ngan fendy, rasa cam pelik jer, sebab dia nih mentor x rasmi aku. dlm minggu nih, xde penah aku berborak ngan dia. oo lupa dia busy, ari tu ada course 2 hari. padan la. anyway, aku pun dah list kan beberapa menda nak suruh dia ajar. nak mintak well services engineer yg lain, esp wardi, aku rasa agak kureng la.harris ngan habil skrg dah pandai buat lawak taichi bangang plak dah, he he. siap la korang bila aku dah ready nanti. rozack, nik ngan koko x masuk line lagik tuh. haru betul diaorg nih.adik aku balik tadi, semata-mata nak amik kembara tu. walhal esok ada paper, sanggup balik paka nih , naik motor bonceng kawan dia. iskkk..ayah plak delay sket balik from sudan, susah betul. last-last aku yg mengalah. nasib baik aku x jadi pegi boling ngan DB tuh. susah sungguh nak kasik anak raja nih paham. yelah, bayangkan, mak aku cakap la, aku nak guna keta tu sebab nak gi airport, then aku gi meeting semua, mamat nih selamba badak buat x paham ' abis tu xleh bawak keta lah?'. sakit ati jer. ari tu tanya aku ' boleh tak nak bawak keta seminggu ke kuantan'. wei bengong ke , aku nak gi keje ngan apa? bas? jalan kaki? iskkkk...apa nak jadik ngan adik aku nih. masa aku balik keje tadi, bukannya nak salam ngan aku, kawan dia plak yg baiknya salam aku. aku kesian jer kat mak aku tu, asyik risaukan ajer perangai adik aku tu yg nak idup senang jer.ntahla....okla..aku pun dah penat ler. nak iron baju, packing barang sket. esok nak gi rumah zul awal pagi pasal tumpang dia gi kuantan airport tu. till then...wassalam

Comments

Popular Posts